17.mai feiringen 2019

17.mai komiteen er kommet godt igang med forberedelsene for årets 17.mai tog på Heimdal.

I år går toget fra Breidablikk barneskole til Åsheim ungdomskole, motsatt retning av fjoråret. Som de fleste av de som deltar på 17.mai feiringen på Heimdal vet, alternerer vi retning slik at vi går fra Åsheim ungdomskole på partallsår og til Åsheim ungdomskole på oddetallsår.

I år, som tidligere år, er en stor del av jobben for oss i 17.mai komiteen på Heimdal å samle inn driftsmidler. Inntil i år har dette hovedsakelig bestått av å gå rundt til bedrifter og lag på Heimdal med giro og bedt om donasjoner. I år forsøker vi å utvide innsamlingsarbeidet ved å be beboere på Heimdal støtte oss gjennom sponsor på FaceBook. Dette gjør vi ikke fordi det er høye kostnader rundt arrangementet, men fordi alt overskuddet går til Heimdal Musikkorps, Åsheim Skolemusikkorps og Breidablikk Skolemusikkorps. Korpsene gjør viktige og verdifulle bidrag til 17.mai feiringen; hva er vel et 17.mai tog uten korps?

Informasjon om hvor man kan støtte 17.mai komiteen, og dermed også korpsmiljøet på Heimdal, vil komme så snart den er tilgjengelig.

Til lykke på 17.mai og hipp, hipp, hurra!